Početak

Škola stranih jezika "Jingle Bells" počela je sa radom 07. 02. 2005. godine u Nišu, Knjaževačka bb, TC Lira, lam.1, lok.4, a osnovana je od strane Marije Dejanović, diplomiranog filologa za engleski jezik i književnost i Bobana Dejanovića, profesora razredne nastave.

Zahvaljujući dugogodišnjem radnom iskustvu u prosveti, predanosti u radu i ambicijama njenih osnivača, škola se u samom startu pokazala kao uspešna.

 

Saradnja sa British Council-om

Škola stranih jezika "Jingle Bells" je 28.07.2006. potpisala ugovor o saradnji sa British Council-om, što znači da zajedno promovišu i podržavaju učenje engleskog jezika. Shodno tome, svi studenti škole imaju pravo da se učlane u biblioteku i e-centar British Council-a pod posebnim uslovima predvidjenim u "Studentskom paketu".

Više informacija o tome: www.britishcouncil.org. 

British Council je 14.02.2007. u prostorijama škole održao prezentaciju svojih aktivnosti u Srbiji i svoje saradnje sa školom sto je dodatno uticalo na porast obima rada škole.

 

Otvoreno englesko-srpsko zabavište

Od septembra 2007. godine, u školi je počelo sa radom englesko-srpsko zabavište što podrazumeva svakodnevni četvoročasovni boravak dece uzrasta 4-5 godina.

 

TOEIC ispiti

01.11.2007. godine, škola je od strane Instituta za medjunarodnu edukaciju (The Institute of International Education) (www.iie.eu) dobila status test centra za organizovanje polaganja TOEIC® ispita i izdavanje medjunarodno priznatog sertifikata. (www.ets.org)

 

Uspešna saradnja sa svim domaćim institucijama

Škola je takodje članica ELTA asocijacije (English Language Teachers’ Association), najveće asocijacije profesora engleskog jezika u Srbiji, podržane od strane Ministarstva Prosvete Republike Srbije (www.elta.org.rs).

Prijatelji sajta

admin administracija sajta - webmail - resursi
web dizajn - programiranje - hosting Medijum Medijum Network logo