Opšte informacije o nastavi i ispitima

Škola stranih jezika "Jingle Bells", u saradnji sa British Council-om, priprema kandidate za polaganje medjunarodno priznatih ispita.

Škola, takodje, uspešno priprema kandidate za polaganje medjunarodno priznatih ispita:

YLE (Cambridge Young Learners' English Tests),

KET (Key English Test),

PET (Preliminary English Test),

FCE (First Certificate in English),

BEC (Business English Certificate),

IELTS, zvanični IELTS sajt,

TOEFL, zvanični TOEFL sajt.

Možete o ovim ispitima saznati malo više i na sajtu British Council-a.
Link je ( www.britishcouncil.org/sr/serbia.htm )

British Council Serbia logo

 

Vrste tečajeva

Pored opštih i biznis tečajeva engleskog jezika koji se organizuju za sve uzraste i nivoe znanja u grupnom ili individualnom obliku rada, škola organizuje i tečajeve:

nemačkog,

francuskog,

italijanskog i

grčkog jezika.

Svi tečajevi su konverzacioni, što znači da osposobljavaju polaznika za komunikaciju na stranom jeziku u svakodnevnim situacijama i poslovnom okruženju. Nastava se odvija u malim jezičkim grupama, a izvode je diplomirani filolozi za jezik i književnost. U nastavi se koristi savremeni kognitivno-komunikativni pristup i savremena audio-vizuelna sredstva. Za bliže informacije u vezi nastave kontaktirajte nas preko strane za kontakt.

 

Nastava za decu

Za decu uzrasta od 4 do 5 godina, pored klasičnog tečaja, škola organizuje i englesko-srpsko zabavište, što podrazumeva svakodnevni četvoročasovni boravak dece u terminu od 11h do 15h.
Nastava se odvija u prostorijama škole u ulici Knjaževačkoj bb, TC. Lira, lam.1, lok.4, Niš i u prostorijama koje se nalaze u ulici Petra Dobrnjca 14 (preko puta O.Š."Čegar" u Nišu). U dogovoru sa naručiocem posla i ukoliko za to postoje adekvatni uslovi, nastava se može organizovati i u prostorijama naručioca posla.

 

Upis

Upis polaznika se obavlja dva puta godišnje: septembra i februara. Za sve zainteresovane kandidate uzrasta od 9 godina i starije, koji imaju izvesno predznanje, organizuje se usmeno testiranje radi svrstavanja u adekvatnu grupu.

Najsvežije informacije u vezi testiranja i upisa možete dobiti na strani Aktuelnosti na sajtu.

Ukoliko biste želeli da upišete tečaj nekog od ponudjenih stranih jezika, popunite on-line prijavu i bićete kontaktirani od strane naše službe.

Važna Napomena: Prijava Vas NE obavezuje na upis!

Nastava

Opšte informacije o nastavi i ispitima

admin administracija sajta - webmail - resursi
web dizajn - programiranje - hosting Medijum Medijum Network logo