Uvodna reč

Dobrodošli na web prezentaciju škole stranih jezika "Jingle Bells" iz Niša. Škola stranih jezika “Jingle Bells” organizuje opšte i biznis tečajeve engleskog, nemačkog, francuskog, italijanskog i grčkog jezika po programima koje nude eminentne izdavačke kuće: Longman, Macmillan, Oxford ...

Nastava se odvija u prostorijama sedišta škole u ulici Trg Nikole Pašića 22/3, Niš, i u izdvojenom prostoru u ulici Knjaževačkoj 149/2/3, Niš (preko puta "Slatke kuće"). U dogovoru sa naručiocem posla i ukoliko za to postoje adekvatni uslovi, nastava se može organizovati i u prostorijama naručioca posla. Upis polaznika se obavlja dva puta godišnje: septembra i februara.

Škola uspešno priprema kandidate za polaganje Cambridge i Toefl ispita: YLE (Cambridge Young Learners English Tests), KET (Key English Test), PET (Preliminary English Test), FCE (First Certificate in English), BEC (Business English Certificate), TOEFL.

Škola je takodje potpisnik ugovora o saradnji sa British Council-om, što znači da zajedno promovišu i podržavaju učenje engleskog jezika. Shodno tome, svi studenti škole imaju pravo da se učlane u biblioteku i e-centar British Council-a pod posebnim uslovima predvidjenim u “Studentskom paketu”.

Pored toga, polaznicima nemačkog jezika, opštih i poslovnih tečajeva, nudimo pripremu za medjunarodno priznate sertifikate Goethe-Instituta za sve nivoe znanja.

Kao članovi udruženja ELTA, aktivni smo i po pitanju organizovanja seminara za edukaciju profesora.

 

Budite slobodni da detaljnije prelistate naš sajt u potrazi za odgovarajućim informacijama i ne ustručavajte se da nas kontaktirate u vezi bilo čega. Slobodno svratite do naše knjige gostiju i ostavite poruku, ili nas kontaktirajte lićno. Najsvežije informacije možete potražiti na strani Aktuelnosti, a takodje tu možete testirati i Vaše znanje stranog jezika i/ili se upisati za neki od tečajeva. Želimo Vam puno uspeha i sreće u životu i radu

 

jingle bells logo Vaš "Jingle Bells"

We make your dreams come true.
It's easy with Jinge Bells.

Welcome

Dobrodošli na web prezentaciju škole stranih jezika "Jingle Bells" Niš

Šta ima novo

RSS Vesti rss-feeds

Najčešće postavljana pitanja

Englesko - Srpsko zabavište

Upis

Testiranje

Zanimljivi linkovi

Knjiga utisaka

Galerija slika

Kontakt

Mapa sajta

Razmena linkova

admin administracija sajta - webmail - resursi
web dizajn - programiranje - hosting Medijum Medijum Network logo