For kids - Kutak za decu

U ponudi naše škole su i programi namenjeni učenju stranih jezika za decu bez obzira na to da li deca idu u vrtić ili ne. Tako da imamo dve solucije, ako dete ne ide u vrtić možemo ponuditi naše englesko srpsko zabavište, a ako dete ipak ide u vrtić klasični tečaj je pravo rešenje.

 

Ako dete ne ide u vrtić ..............

Specijana ponuda za decu uzrasta 4-5 godina koja ne idu u vrtić: englesko-srpsko zabavište!

Zabavište podrazumeva svakodnevni četvoročasovni boravak dece u terminu od 11h do 15h. Englesko-srpsko zabavište je idealno rešenje za decu uzrasta 4-5 godina koja ne pohadjaju vrtić jer pruža deci svakodnevno druženje što podstiče socijalizaciju, ali i edukaciju na dva jezika: engleski i srpski. Više informacija na strani zabavište ...

 

A ako dete, ipak, ide u vrtić .................

Klasičan tečaj jeste pravo rešenje

Organizuje se u popodnevnom terminu (najčešće od 17:00-17:50) za

70 časova godišnje u intenzitetu
2x50 min nedeljno.

Najranije uzrastno doba dece na kome mogu da počnu sa učenjem stranog jezika jesu pune četiri godine. To je, ujedno, i najoptimalnije doba za početak jer deca od rodjenja do svoje dvanaeste godine svaki jezik usvajaju, što znači da ga uče nesvesno, kao i svoj maternji jezik.
Na ovom uzrastu, deca savladavaju jezičke sadržaje usmeno kroz maksimalnu animaciju što ih dodatno motiviše i podstiče na dalje učenje.
Napredak dece se kontinuirano prati od strane profesora, a dva puta godišnje se organizuju časovi otvoreni za roditelje (show class) , koji roditeljima mogu pružiti uvid u napredak koji je dete postiglo u prethodnih šest meseci. Više informacija o klasičnim tečajevima za decu na strani opšti tečajevi ...

For Kids

Kutak za decu

slovarica
slovarica slova
deca-nastava
admin administracija sajta - webmail - resursi
web dizajn - programiranje - hosting Medijum Medijum Network logo