Razmena Linkova - Dodavanje Linkova

Forma za reciprocitetna razmena linkova - idi na formu >>>

Reciprocitetna razmena linkova funkcioniše tako što učesnici u razmeni linkova (vlasnici sajtova) dogovorno postavljaju link na svom sajtu ka sajtu svog partnera u razmeni, što je korisno za obe participirajuće strane iz više razloga kao što su razmena posetilaca sajta, bolje kotiranje na pretraživačima, dodavanje zanimljivih sadržaja na sajt itd.

Mi smo zainteresovani za reciprocitetnu razmenu linkova sa mnogim sajtovima mada najpre moramo da pažljivo razmotrimo predlog za razmenu te zato i ova forma. Molimo Vas da najpre negde na vašem sajtu postavite link ka našem sajtu sa sledecim podacima:

TEKSTUALNI LINK

Naslov (text koji ide na link ka sajtu):

Škola stranih jezika "Jingle Bells" Niš

Url adresa sajta (link):

http://www.jinglebells.co.rs

Opis sajta (text negde u okolini gorenavedenog linka):

Opšti i biznis tečajevi engleskog, nemačkog, francuskog, italijanskog, grčkog jezika po programima eminentnih kuća: Longman, Macmillan, Oxford. TOEIC ispit i sertifkat, literatura i prevodjenje

tako da to izgleda ovako:

Škola stranih jezika "Jingle Bells" Niš

Opšti i biznis tečajevi engleskog, nemačkog, francuskog, italijanskog, grčkog jezika po programima eminentnih kuća: Longman, Macmillan, Oxford. TOEIC ispit i sertifkat, literatura i prevodjenje

BANERI

Umesto ovog takozvanog tekstualnog linka možete takodje koristiti i neki od naših banera koji najviše odgovara prostoru na Vašem sajtu. Banere možete naći ovde. Primeri kako treba to da izgleda sa banerom:

jinglebellsbanner

primer kod-a za gornji baner dimenzija 88 x 31 pixel:

<p><a href="http://www.jinglebells.co.rs"><img src="http://www.vassajt.com/banners/jinglebells88x31.gif" alt="jinglebellsbanner" width="88" height="31" border="0" title="Opšti i biznis tečajevi engleskog, nemačkog, francuskog, italijanskog, grčkog jezika po programima eminentnih kuća: Longman, Macmillan, Oxford. TOEIC ispit i sertifkat, literatura i prevodjenje" /></a></p>


delove koda označene crvenom bojom trebate promeniti da odgovaraju podacima za Vaš sajt i Vaš server gde čuvate banere, kao i da odgovaraju podacima za dimenzije banera u pixelima - width i height.

Obratite pažnju da title tag ostane onako kako je u primeru, tj stavite za alt tag bilo šta što Vam odgovara smisleno kao u gornjem primeru alt="jinglebellsbanner" ali obavezno ostavite da title tag bude title="Opšti i biznis tečajevi engleskog, nemačkog, francuskog, italijanskog, grčkog jezika po programima eminentnih kuća: Longman, Macmillan, Oxford. TOEIC ispit i sertifkat, literatura i prevodjenje".

Molimo Vas takodje da naše banere download-ujete i postavite na Vaš server, a ne da ih linkujete sa našeg servera.

jinglebellsbanner

jinglebellsbanner

SVI BANERI DOWNLOAD >>>

 

Takodje dolaze u obzir i kombinacije tekstualnog linka i banera pored, kao sličice, ako Vam se tako više dopada, kao i screenshot našeg sajta pored textualnog linka. Ali u većini slučajeva je sasvim dovoljan tekstualni link kao što je objašnjeno gore.

Nakon postavljanja linka ka našem sajtu negde na Vašem sajtu možete nam poslati Vaše podatke u formi za slanje linka ispod. U najkraćem mogućem roku mi ćemo postaviti link ka Vašem sajtu u našoj link sekciji na sajtu ako je sve u redu ili ćemo Vas obavestiti ako je potrebno nešto izmeniti.

Forma za slanje linka Molimo Vas unesite tačne informacije da bismo Vam poslali email potvrde
Za popunjavanje ove forme korisitite isključivo slova engleske abecede, zbog pravilnog rada forme
Vaše ime:
* Vaša email adresa:
* Potvrda email adrese:
* Naslov poruke:
* Vaša Poruka:
Morate popuniti polja označena *

Objašnjenje za popunjavanje forme

Naslov sajta: Naslov Vašeg sajta (Text koji se pojavljuje na linka ka sajtu)

URL adresa sajta: http://www.vassajt.com

URL adresa gde se nalazi naš link na Vašem sajtu: npr. http://www.vassajt.com/linkovi (ovo je obavezno polje i bez njega nećemo moći da dodamo Vaš link u našu bazu linkova, najpre dodajte link ka našem sajtu na nekoj stranici Vašeg sajta npr. stranica sa linkovima, a onda nam pošaljite podatke u formi za razmenu linkova) Napomena: Software za razmenu linkova povremeno proverava da li postoji link ka našem sajtu na Vašoj stranici i u slučaju da ne nadje link automatski briše Vaš sajt iz baze podataka, zato je potrebno da najpre dodate link ka nama i da tu ostane svo vreme dok god učestvujete sa nama u razmeni linkova.

Opis sajta: Kratak opis Vašeg sajta (ukratko o čemu je sajt ...) (200 karaktera max)

Komentar: Ako imate dodatni komentar ako ne ostavite prazno tako kako je.

Ako imate neko dodatno pitanje, sugestiju ili komentar kontaktirajte nas ovde >>>

TEKSTUALNI LINK za naš sajt
BANERI za naš sajt

Dodaj Link

Razmena linkova

TEKSTUALNI LINK za naš sajt

BANERI za naš sajt

FORMA ZA SLANJE LINKA

 

SVI BANERI DOWNLOAD >>>

admin administracija sajta - webmail - resursi
web dizajn - programiranje - hosting Medijum Medijum Network logo