Jingle Bells - akreditovani test centar Trinity koledža

Subota, 25. Maj, 2013.g.

Kod nas možete polagati jedan od sledećih ispita Trinity koledža i steći međunarodno priznati sertifikat o znanju engleskog jezika:

  • Graded Examinations in Spoken English (GESE), ispit podeljen u 12 nivoa i fokusiran na govornu veštinu i slušanje u interakciji sa profesorom koji je native speaker; to je ujedno jedini ispit koji vrsi procenu samo vestina govora i slusanja.Prednost ovih ispita je u tome sto nije potrebna posebna priprema jer se kandidat u okviru nastave engleskog jezika već priprema za razgovor koji će se voditi na samom ispitu, što ispitnu situaciju čini manje stresnom i omogućava kandidatu da postigne bolje rezultate.
  • Integrated Skills in English (ISE), ispit podeljen u 5 nivoa, za proveru sve četiri jezičke veštine.
  • Spoken English for Work (SEW), ispit podeljen u 4 nivoa (B1, B2.1, B2.2, C1), namenjen zaposlenim ljudima koji žele da provere koliko su kompetentni kada se radi o upotrebi engleskog jezika u radnoj sredini.

Trinity Exams

Subota, 25. Maj, 2013.g.

U subotu 25.05.2013. Emilia Velcheva održala prezentaciju Trinity ispita u prostorijama Educational Centre u Nišu.

The First International Conference on Teaching English for Specific Purposes held on May 17th – 19th 2013.

Subota, 25. Maj, 2013.g.

 Educational Centre Serbia took part in the first International Conference on teaching English for specific purposes held on May 17th - 19th 2013 at the Faculty of Electronic Engineering, University of Nis. Educational Centre provided a lecturer for that special event, Olly Twist, academic representative from Garnet Education.

Odrzana prezentacija udzbenika

Subota, 13. April, 2013.g.

U subotu 13.04.2013. izdavacka kuca Educational Centre je odrzala prezentaciju udzbenika akreditovanih za nastavu engleskog, nemackog i italijanskog jezika u gimnazijama i srednjim strucnim skolama.U galeriji mozete pogledati fotografije sa ovog dogadjaja.

“Pingpong” u izdanju Hueber Verlag i Educational Centre

Ponedeljak, 18. Februar, 2013.g.

Anne Robert, predstavnik izdavačke kuće Hueber Verlag, u ponedeljak 04.02.2013. održala prezentaciju prvog srpskog izdanja udžbenika “Pingpong” na opšte zadovoljstvo profesora nemačkog jezika.

admin administracija sajta - webmail - resursi
web dizajn - programiranje - hosting Medijum Medijum Network logo