Arhiva za Novembar, 2012.g.

Održana prezentacija akreditovanih udžbenika za nastavu engleskog i nemačkog jezika u osnovnim školama

Subota, 17. Novembar, 2012.g.

U subotu 17.11.2012. Educational Centre održao prezentaciju udžbenika odobrenih za nastavu engleskog i nemačkog jezika u osnovnim školama. Prezentacija je bila posvećena izdanjima Heinle Cengage & National Geographic za engleski jezik i Hueber Verlag za nemački jezik. Najavljeni seminari za profesore engleskog, nemačkog i italijanskog jezika.

Educational Centre otvorio izložbenu knjižaru u prostorijama škole Jingle Bells

Subota, 17. Novembar, 2012.g.

Izdavačka kuća Educational Centre je predstavnik i ekskluzivni distributer izdanja Heinle Cengage & National Geographic, Macgraw Hill ELT, Hueber Verlag, Alma Edizioni i Hachette za Republiku Srbiju sa sedištem u Grčkoj, a predstavništvom u Beogradu, ul.Kneza Miloša 19/1 i deo je lanca sličnih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Educational Centre je, takođe, i vodeći distributer izdanja Richmond Publishing, Garnet Education, Helblings, Edi Lingua, Bonacci Editori, Guera Edizioni, SGEL.

Na prostorima Srbije, to je jedina izdavačka kuća koja može ponuditi udžbenike i kompletan prateći materijal, gramatike, rečnike i stručnu literaturu za učenje šest stranih jezika:engleskog, nemačkog, francuskog, italijanskog, španskog i grčkog.

Posetite nas u prostorijama škole Jingle Bells svakog radnog dana od 10h do 17h.

Predstavnik Educational Centra u Nišu: Marija Dejanović, prof engleskog jezika i književnosti, 062 15 34 007, educationalcentre.nis@gmail.com

admin administracija sajta - webmail - resursi
web dizajn - programiranje - hosting Medijum Medijum Network logo