Arhiva za kategoriju ‘Sve Vesti’

Jingle Bells - akreditovani test centar Trinity koledža

Subota, 25. Maj, 2013.g.

Kod nas možete polagati jedan od sledećih ispita Trinity koledža i steći međunarodno priznati sertifikat o znanju engleskog jezika:

  • Graded Examinations in Spoken English (GESE), ispit podeljen u 12 nivoa i fokusiran na govornu veštinu i slušanje u interakciji sa profesorom koji je native speaker; to je ujedno jedini ispit koji vrsi procenu samo vestina govora i slusanja.Prednost ovih ispita je u tome sto nije potrebna posebna priprema jer se kandidat u okviru nastave engleskog jezika već priprema za razgovor koji će se voditi na samom ispitu, što ispitnu situaciju čini manje stresnom i omogućava kandidatu da postigne bolje rezultate.
  • Integrated Skills in English (ISE), ispit podeljen u 5 nivoa, za proveru sve četiri jezičke veštine.
  • Spoken English for Work (SEW), ispit podeljen u 4 nivoa (B1, B2.1, B2.2, C1), namenjen zaposlenim ljudima koji žele da provere koliko su kompetentni kada se radi o upotrebi engleskog jezika u radnoj sredini.

Besplatno učenje engleskog jezika

Sreda, 24. Avgust, 2011.g.

Od 20.avgusta do 11.septembra, svi oni koji žele da uče engleski jezik to mogu i BESPLATNO svake subote i nedelje u T.C.FORUM u Nišu od 17:00, 18:00 ili 19:00 časova! Dođite i probajte! Uz to, očekuju Vas i lepe nagrade ako zavrtite točak sreće!!!

Saradnja sa LEDIB-om

Četvrtak, 16. Juli, 2009.g.

U toku je realizacija biznis tečajeva koje je škola organizovala u saradnji sa LEDIB-om. Nastava se odvija u prostorijama škole na trgu Nikole Pašića 22/3.

admin administracija sajta - webmail - resursi
web dizajn - programiranje - hosting Medijum Medijum Network logo